Onsdag idag

  • september 23, 2009 at 8:34

Igår va de höstdagjämning, känns i luften faktiskt att hösten är på G liksom. Blir snabbare mörkare på kvällen och det är mörkt nu på morgonen när jag är ute med Icepine. Som förresten ska vara med Madde idag.

Dagens ämne för mig är modig.. Hur är man när man är modig kan man fråga sig.. ???
Det finns en man som jag tycker är modig,  jag känner inte honom och kommer aldrig att känna honom heller. Men jag ser honom i stort sett varje morgon. Han stiger på bussen… stationen efter jag gått på. Denna modiga man är blind och åker buss varje morgon och när vi anländer till Gullmarsplan så går han ner till tunnelbanan. Vid Gullmarsplan står det en ljus och glad tjej som står och delar ut Metro i ur och skur. Hon hjälper honom ner för trapporna till tunnelbanan. En  ung tjej med stort hjärta som hjälper en annan  medmänniska som hon inte ens känner.

Jag beundrar denna man för hans modighet. Hade jag varit blind så tror jag inte att jag skullle våga mig ut på det här sättet som han gör. Nu har jag ju aldrig varit blind så jag kan inte säga att jag aldrig skulle göra det. Men att treva i mörkret på de viset verkar så skrämmande för mig. Tycker det är lite hej och hallo om man varit på toan mitt i natten och ska leta sig tillbaka till sängen igen.

Att ta sig en funderare ibland över andra människors öden kan vara en bra grej att reflektera över. Man ska vara glad att man är frisk och kan se och röra sig som man önskar.

Att vara sig själv är modigt för en del, att stå upp för dom man älskar är modigt.
Vad är modigt för dig? 

Nu ska jag  jobba i alla fall…
Ha en bra dag och våga vara modig!
KRAMAR!!

2 Comments on Onsdag idag

  1. Agge

    Kul sussie!
    lycka till med bloggen ska bli kul att följa:-)
    kramizar
    Agge

  2. DVD

    Va bra din blogg är mamma!
    Pusss

Leave a Reply

Add Your Comment