Fredag

  • september 25, 2009 at 11:12

Mitt horoskop för dagen

Tvillingarna 22/5-21/6

Du försöker ge fredagen lite glöd och substans, men omgivningen är allt annat än hjälpsam. Trist.

Nu är det äntligen fredag IGEN! Vart tog veckan  vägen?  Veckan börjar alltid med en måndag, så långt är jag med. Men tis,ons och torsdag är någon gråzon för mig. Sen kommer då fredagen och en helg som går hur fort som helst..
Lite weird för när jag pratat med några så känns det ungefär likadant för dom. Då är veckorna måndag, gråzon och helg med andra ord. Ja så är det nog.

Ikväll är det menigen att jag ska hem till Carina, tänker banga känner jag. Dels är jag APTRÖTT och sen känns det lite kymigt att lämna Ice när han inte är riktigt okey. Han är låg och nyser. Han har nog dragit på sig någon förkylning antar jag. Tänk om han får en knorr?? för han blivit smittad av Knorrinfluensan. Så illa är det nog inte och kan hundar få de?

Som vanligt tänker jag titta på IDOL ikväll. Är beroende av IDOL! Efter gårdagens program så är Erik min enda favorit. Kallar honom Lill Erik. Han sjunger helt otroligt och har en sån skön stil tycker jag. Heja Heja Lill Erik!

Imorgon ska jag byta bromsar på min lilla bil. Göran ska visa mig och jag tänker fanken försöka att göra allt själv. Återkommer och berättar mer sen hur det gick och om jag kunde byta bromsar… En ny upplevelse och man måste ju försöka i alla fall. Helt dum i huvet är jag ju inte. Eller borde jag ha skrivit det där? Om jag inte fixar bromsbytet så är jag med andra ord dum i huvet, tolkar jag de som i alla fall..  Ja det återstår att se om jag  är dum i huvet då… JUWWWWWW FANKEN ÅXO!!

I´l be back !

KRAMAR ”Sussie the one and only”

Leave a Reply

Add Your Comment