En vanlig onsdag 2009

  • oktober 21, 2009 at 10:29

Ja det är en alledes vanlig onsdag idag, va skönt att allt är som vanligt. Låter det tråkigt när man tänker alledes vanlig.. Inte i mina öron i alla fall..:-) Tänker på en barnsång som jag tycker om, den ska jag sjunga för Benjamin när han blir större… Den handlar om en kanin, en alledes vanlig kanin…Vanlig Fast Ovanligt FIN!!  Så visst kan en alledes vanlig onsdag vara speciell, även om dagen är en alledes vanlig: Ja just det en helt vanlig ONSDAG……. Blev det krångligt nu eller kanske rent utav invecklat..???

I morse så drack jag kaffe, vilket jag gör varje morgon förvisso. Men det känns så skönt ibland att allt bara är som vanligt. Man duschar, klär på sig….. Kastar på sig lite smink så man inte råkar skrämma någon stackars jävel på tunnelbanan.. Går ut med hunden för lite kiss och bajs… och går till morsan med honom. Går hem, äter lite helt vanlig frukost och sen bär det iväg till den vanliga bussen som jag brukar åka med… Samma tunnelbana och samma trängsel på tunnelbanan som varje morgon. Med andra ord en alledes vanlig morgon…

Faktiskt så tror jag att man mår som bäst när det är en helt vanlig dag, en helt normal speciell vardag!!!

Lägger in en liten söt bild på Benjamin när han var almost nyfödd… Han är den sötaste lilla gullunge som finns på denna jord!!
           
Sötisen                                                                                                                Farmors GULL!!!

 

HA EN OVANLIGT HÄRLIG ONSDAG!
PUSS OCH KRAM

Leave a Reply

Add Your Comment