Sjuk Vigsel

  • november 19, 2009 at 11:09

TORSDAG………..

Shit va trött jag va i morse när klockan ringde…
Brukar aldrig vara sååååååååå här trött, men de gråa och trista vädret tycks påverka mig. Brukar aldrig bli speciellt påverkad av vädret eller mörkret den här årstiden. Fast nu är det nog så att turen kommit till mig. Känner mig så trött hela tiden och fast jag sover och tar det lungt så känner jag mig helt slut som människa.
Vad ska man göra åt de undrar jag?? Någon som har ett hett tips så tas det emot med en stor skopa ödmjukhet….

Nu kan man tydligen gifta sig med en som är död..
Fan va sjukt att göra så… Han har varit död i 2 år och nu är han gift. Visst hade dom planerat att gifta sig óch bestämt datum, köpt klänning och så. Men jag tycker det är sjukt att få tillstånd att gifta sig. Klart att man förstår att hon mår dåligt och sörjer, men att fullfölja vigseln är sjukt. Är det inte bättre att försöka gå vidare med sitt liv även om det tar lång tid? Känns som hon bara drar ut på lidandet istället. Om det komer en dag när hon skulle ev träffa någon annnan man som hon vill dela sitt liv med då? Hennes döda make kan ju inte godkänna och skriva på skilsmässo papper från graven precis.. Weird att hon ens fick tillstånd för detta helt klart, ialla fall min åsikt……
Å nu kan du kyssa kortet på din döda make?????????? Gahhhhhhhhh………….

PUSS OCH KRAM!!!

1 Comment on Sjuk Vigsel

  1. Gah

    Håller med om det, sjukt jöö. Förstår att det är otroligt svårt och jobbigt men att gifta sig med sin döde kille…nä, då kan man inte gå vidare. Hua!

Leave a Reply

Add Your Comment