Häng ut snusket!

  • november 30, 2009 at 14:18

MÅNDAG!! Fett najs..  NOT!!
Varför kunde det inte vara fredag idag, typ klockan 16.00 så man hade en hel helg framför sig..
Låter jag gnällig? Njaaaaaaaaa… Tycker mest att det vore skönt att softa lite…. Men här sitter man på jobbet och det går ju bra de me.. Men man måste ju fanken få önska i alla fall.. DEt kommer ju trots allt en helg snart igen, det går fortare än va man tror.. Måndagen går och vips så är det fredag igen och man undrar vart veckan tog vägen?? 
Tiden är knepig tycker jag… :-P

Idag undar jag  varför jag ens öppnade tidningen Metro????????????????????
Vad läser man där?? Om snusket på restaurangerna.. Om råttor, kackelackor som kryper på tallrikarna. Gammal mat och människor som blivit matförgiftade… SNUSKIGT OCH ÄCKLIGT!!
Mina tankar går till då till julborden.. Gillar inte julbord i vanliga fall och efter det här gillar jag det inte alls..
Tycker de är så vidrigt när alla går och petar i maten som står framme.  Hur länge har den stått framme kan man ju fråga sig tycker jag.
Dom borde hänga ut de restauranger i pressen med text och bild och verkligen tala om vad dom fick för nedslag och så vidare.. Då kan man ju välja själv om man vill gå till en restaurang som har kackelackor på tallrikarna eller om man kanske föredrar råttor i köket? Eller varför inte gammal mat så man blir riktigt sjuk , då kan man ju passa på innan jul så man går ner något eller några kilo så kan man äta med godare samvete när julen kommer.. 

Kanske dom skulle införa dessa märken och sätta på dörren…???
Vore kanoners och man behöver ju inte ens vara speciellt läskunnig för att lista ut vad dessa står för..

Tack och Hej… Leverpastej….

PUSS OCH KRAM!

 

 

1 Comment on Häng ut snusket!

  1. Gah

    Hua, nu vågar man ju knappt äta ute..igen…ett tag..

Leave a Reply

Add Your Comment