Inget plogat

  • december 17, 2009 at 10:56

Men vilken annorlunda morgon jag haft…
Snöat hemma hos mig typ hela natten så du kan ju tänka dig hur mycket snö de är.
INGET PLOGAT! Så de var bara att pulsa runt i snön med Icepine.. Fast Ice verkade njuta för fulla muggar. Han såg ut som en liten hundsnögubbe. Han hoppade runt och nästan var helt under på vissa ställen.. KUl att nån gillar att det inte är plogat.. Gick tidigare för man vet ju av erfarenhet hur de brukar vara i trafiken när det har trillat ner snö. Det är ett ganska konstigt fenomen, varje år när det dimper ner lite snö här i Stockholm får folk typ en chock. Trafiken blir kaos, ingen framförhållning med plogbilar, kaos med bussarna och pendeltågen är försenade eller inställda. Kanske vi skulle åka upp till Norrland på studiebesök och se hur dom gör när det har snöat där. Kan kanske vara något??

I morse när jag käkade frukost och tittade lite på morgon tv så bad dom människor som tittade att maila in svar på vad meningen med livet är… ganska intresant och höra egentligen vad folk i detta avlånga land tycker att meningen med livet egentligen är..
Några begrepp som brukar dyka upp i svaret är kärlek, barn, njutning och att leva i nuet. filosoferna menar att vi själva får skapa en mening åt livet, och att man är vad man gör och vad man låter bli att göra. Låter vettigt tycker jag..
Med andra ord så kan man inte alltid skylla sina taskiga val och sitt skitliv på andra… Men inga regler utan undantag ska jag tillägga… :-P

Dom säger att när man går igenom en kris så blir man starkare, de håller inte jag med om. Istället så anser jag att man  ändrar sitt tänkande och handlande för saker man upplevt. Man får andra erfarenheter och kan hantera saker och ting på ett annat sätt.

Dagens stora DISS och TUMME NER går till ett pucko som jobbar i samma hus som jag..
Han hade tappat sin plånbok med typ 5 olika bankkort, körkort och lite annat smått och gott..
När vi fick tag i honom så tackade han inte ens… Jävla idiot va otacksam du är!! Eftersom han besparades en massa besvär så kunde han väl tackat i alla fall.. Han fick en en STOR PLUMP hos mig helt klart!!

Nu snöar det fortfarande och jag har tänt ljus här på kontoret så vi har lite mysfaktor här..
Ikväll ska hela kontoret på julmiddag och det blir säkert jättetrevligt!

PUSS OCH KRAM!

2 Comments on Inget plogat

  1. June

    Tja bruden!
    Vilket JÄVLA väder att komma hem till … snö snö snö usch brr brr frysa ändan av sig !!! Nej definitivt ingenting för mig! Vintern den klart värsta årstiden av alla ,det enda som bra med den är att VÅREN kommer som nästa årstid och det är UNDERBART!!!! Just nu är det t o m kallt inomhus …men mysigt med levande ljus och stakar i fönster …hahaha du vet trästakar ,den äkta STAKEN har åkt hem för att fixa med sitt ,han kommer tillbaka om några dar …LER!!!
    Kramizar

  2. Gah

    Nice m julmiddag!

Leave a Reply

Add Your Comment