Mehhhhhhhhhhh…

  • januari 26, 2010 at 17:44

MEEEEHHHHHH…………

Imorse när jag vaknade trodde jag att det var onsdag.. Fortsatte me de typ hela dagen.. men de är ju bara tisdag idag.. Inte för att de spelar så stor roll men de va själv grejen liksom.. :-)

Imorse var det så kallt, frös som fan på ren svenska. Som vanligt så gick jag ut utan strumpor. Ångrade det när jag hade kommit en bra bit, då var det ju försent så klart.. Men jag gillar verkligen inte strumpor. Tycker inte om att stänga in tårna i strumporna. Nej de går fetbort..
Tänk när våren kommer när man inte ens behöver frysa när man inte tar på sig strumpor. För att inte tala om bylsiga jackan och stövlarna .. Men vi går mot ljusare tider så man ska väl inte gnälla. Men hallå, nu gnällde jag inte. Jag längtar mer än gnäller..

Igår körde jag Madde till affären för hon behövde handla. Då passsade jag på att handla jag med. Malin fick följa med som pack och bärhjälp. Skönt med stora barn som kan vara delaktiga i sånt. Just de! Delaktiga inte hjälpa till barnet, i det här fallet Malin är ju delaktig att äta osv med det som vi handlar så det är ju inte mer än rätt..

Men hon är bra, det är faktiskt mer Malin som säger åt mig att vi ska åka och handla.. Jag avskyr att handla kan jag tillägga. Men det är skönt när man är hemma igen och allt är klart..

 

Imorgon ska det tydligen bli snöoväder !! Jag är inte sugen på mer snö och är INTE sugen på blåsten heller som dom har varnat för… BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

Tack och Hej Leverpastej!!

PUSS OCH KRAM!

2 Comments on Mehhhhhhhhhhh…

  1. sarah

    jaa jag vet hahah..Bajs is the shit ! =P

    nej gör ju inget särskilt , försöker bara att äta nyttigare , röra på mig lite osv. får se hur det går =))

  2. June

    Tja … vad är det jag läser …. Du gillar ju vinter o snö … eller har Du ändrat Dig hehehe!
    Själv går det feta bort för Min del … ok med snö vid typ första advent men efter KNUT-dagen räcker det och blir över … Vill ha VÅR NU!!!! Solen och Ljuset …. gröna små ”musöron” Vill ha VÅR NU!!!
    Varma Kramar Till Dig ….

Leave a Reply

Add Your Comment