Aldrig

  • januari 27, 2010 at 9:56

VI FÅR ALDRIG ALDRIG GLÖMMA ANDRA VÄRLDKRIGET OCH UTROTNINGEN AV 6 MILJONER JUDAR!!

I dag den 27 Januari är det den internationella minnesdagen för förintelsen. Varit en nationell minnesdag sedan 1999 men 2005 deklarerade FN en internationell minnesdag. Just denna dag  1945 befriades Auschwitz.

När man tänker efter så kan man inte förstå att 6 miljoner judar fick sätta livet till i denna utrotning. Det känns som en ofattbar siffra, men om man tänker att den 31/12 -2008 hade Sverige 9 256 347 invånare.. Tänk om 6 miljoner av dessa skulle dödas så var det inte så många kvar i Sverige.. Siffarn får en annan betydlse när man tänker och räknar så..

Men fatta att 6 miljoner judar dödades, torterades, jagades, ihjälgasade och utsattes för omänskliga bisarra expriment. Josef Mengele utsatte fångarna för ett stort lidande som oftast ledde till döden. Han injecerade dödliga sjukdomar i fångar och gjorde en mängd olika kirurgiska ingrepp utan bedövingar. Testade dödlighets gränser på fångar. Utsatte judarna för påfrestningar och trauman te x nedkylning och höga trycknivåer som i stort sett bara ledde till döden. En annan tysk läkare som gjorde liknande expriment var Carl Clauberg…
Men dom var ju bara judar !! Som om någon annan människa skulle vara bättre eller sämre bara för att man är jude eller muslim..
Alla människor har lika värde oavsett  landtillhörighet och religon.!!!

Vi får aldrig glömma och vi måste berätta och visa våra barn när dom blir tillräckligt stora för att kunna förstå detta..

Det finns fortfarande människor som säger att allt är påhittat och bara skitsnack! Må dom åxo brinna i helvetet tillsammans med alla andra som gjorde och var delaktiga i denna utrotning.

Dessa barn är mördade tillsammans med sina föräldrar. Jag kan börja gråta när jag tänker på hur rädda , hungriga, frusna och hur ont dom hade.

VEM KAN NEKA TILL DESSA BILDER??????????

PUSS OCH KRAM!

1 Comment on Aldrig

  1. Katrin

    Det skär i mitt hjärta.

Leave a Reply

Add Your Comment