Zombie

  • januari 28, 2010 at 11:15

Jaha…. Nu har vi lite mer av vintern kan man säga…
Igår fick jag stå typ 25 minuter innan bussen kom. De va ju inte så skönt att stå där och frysa i snöblåsten. Sen gick de med snigelfart ute på vägen. Det var dessutom kö på motorvägen för alla bilar körde så sakta i snön. Lite väl sakta enligt min åsikt i alla fall… Hjälp!! Det ligger snö på vägen, det är nog bäst jag 40 km här i timmen.. Suck!! Men HALLÅÅÅ!! 40 km på motrovägen är väl att ta i. E ju för fanken trafikfarligare att krypa fram och skapa olyckor men de verkar en del inte fatta…

Imorse låg det drivor med snö, men de va bara att trava ut i de. Stackars Icepine som såg ut som en hoppande hund. Men han gillar det här. Jag gillar vintern men de kändes som de räckte det som redan låg. Men slutar det att blåsa och lite sol så blir det ju härligt att vara ute.. Om man klär på sig vill säga.
Blir en långprommis med Icepine ikväll , skönt efter en dag inne på kontoret.. Rensa hjärnan och så sover man ju bra sen åxo.  Fast det gör jag i alla fall förvisso men i alla fall..

Min snökille in action… :-)

Så dagens samtals ämne lär ju bli snökaoset och blåsten….
Vi svenskar är riktigt duktiga på att prata om vädret, och dessutom är vi riktigt duktiga på att gnälla på vädret. Först är det för kallt och sen när sommaren äntligen kommer så gnälls det på att det är för varmt. Får inte riktigt ihop de där.  Hur svårt kan de va att klä sig efter vädret. Är det kallt så kan man klä på sig eller helt enkelt vara inne så mycket man kan. Är det varmt så finns det vatten och skugga att söka sig till.
HUR SVÅRT KAN DE VA????

Men hur trött va jag igår kväll på en skala?? Typ 50000 tror jag. Somnade i soffan som en padda vid 20 snåret. kröp ner vid 22.30 och somnad om som en gris. Malin gick ut med Icepine i snöstormen, skönt för mig. Men va jag pigg  imorse då?? Nej inte ett dugg pigg. Men nu är jag pigg i alla fall. Men jag släpade mig som en zombie eller en vandrande vålnad till duschen. Fan, jobbigt och känna sig så där trött..

Ja Ja vad är en bal på slottet?
Men nu ska jag  jobba, de är ju därför man är på jobbet !! :-)

PUSS OCH KRAM!

1 Comment on Zombie

  1. Katrin

    Yo Zombie girl!
    Här ser du en som va uppe kl 2:30 och körde sin man till jobbet.
    Hihi :o P

Leave a Reply

Add Your Comment