• februari 25, 2010 at 11:00

Redan onsdag, kan man tänka sig va??

Men hallåååå… De e ju för fanken torsdag idag! Nu är jag nog lite virrpanna. Det är nog åldern som spökar.. När man kommer i min ålder så blir det lätt så.. ha ha ha ..
Skoja bara, inte om min ålder men att min höööööööööööööga ålder skulle ha någon större betydelse för mitt virriga minne..
De där med ålder har ingen större betydelse för mig.. Själv känner jag mig inte mer annorlunda än jag va när jag va runt 25 sådär.. Klart man är annorlunda, får jag verkligen hoppas. Men de jag menar är egentligen utan att krångla till saken för mycket är att jag känner mig inte gammal eller så.. Nej faktiskt inte ett dugg..  Är jävligt nöjd med mig själv och min tillvaro och vad ska man klaga på då???  Å är man inte nöjd får man väl göra förändringar så man blir nöjdare.. Hur svårt kan de va?? Ja inte vet jag??
De är ju inte så att jag bara sätter mig ner och är nöjd och låter allt bara flyta på.. Nej.. för att vara nöjd och känna sig tillfreds med sig själv måste man jobba på hela tiden!! Både med sig själv och alla som man har runt omkring sig..:-)

Va nöjd med allt som du har och sluta att vara onöjd med det du inte har så ska du se att du mår bättre!!

Igår slet jag som ett djur på Pumppasset… Jobbigt men va de är roligt att utmana sig själv och fokusera!! sweet!
Ska gå på ett pass ikväll igen!! :-)

PUSS OCH KRAM!!

Leave a Reply

Add Your Comment