KROSSAD

  • mars 17, 2010 at 10:38

Ett evigt tjat om våren, men jag vill ha vår NU!!
Bort med snön och den vidriga isen ute överallt. Man känner ju sig som Huld 104 år som är ute och stapplar sig fram… Ser fram emot barmark så man kan droppa stövlarna och ta på sig skor igen…. Längtar efter mina pumps nu!!

Läste en grej i tidningen idag som var ganska skrämmande…
Vi svenskar äter 17 kilo godis per person och år… Visst är det skrämmande siffror?
Va fan, vi fostrar in våra barn i ett sockerberoende och de är inte okey någonstans..
Va hände med lördagsgodiset? Bara grejen att få längta lite är ju bra… Nej fy, de där är inte bra varken för kropp eller själ med ett sånt godisätande. Men jag undrar vem som äter upp mina kilon godis som jag inte äter ?? :-)

Nu ska jag älta om nästa grej….. Min rökning… Eller rättare sagt  MIN ICKE RÖKNING!
Idag är det 24 dagar som jag inte har rökt på… Det känns så bra och jag vill verkligen inte röka. Är inte röksugen, utan det är mera vanor som man gjort i vissa situationer som är starkt förknippade med ciggen.. Ibland så kommer jag på mig själv och tänka… Nej men just de, jag röker ju inte.. Lite otäckt de där med vanor som kan vara både bra och dåliga. Rökning är en mycket dålig vana som jag inte tänker följa något mera…
Men jag har funderat på en grej….. Man slutar att röka, men när är man rökfri? Är det när man har slutat? Är det efter en vecka? är det efter en månad? Eller ett år? När ska man räkna in sig i gänget RÖKFRIA??
Fast jag tänker göra de NU! Jag har ju varit rökfri i 24 dagar och skulle någon bjuda mig på en cigg så skulle jag tacka NEJ och säga  JAG RÖKER INTE!!

KROSSAD TILL DÖDS…  :-)

PUSS OCH KRAM!!

 

 

2 Comments on KROSSAD

  1. DVD

    wohooo you goooo mumy!!!

  2. Katrin

    Ja men vilken tur att jag kommer undan i år med allt godis!!!

Leave a Reply

Add Your Comment