Jobbar som vanligt..

  • maj 6, 2010 at 10:40

Ja visst jobbar man som vanligt, men jag är ju inte ensam om det heller..
Man gnäller om att man ska gå till jobbet och man gnäller för att man ska jobba ..
Va fan gör man de för?? Man har ett jobb och eftersom man inte är mångmiljonär så kanske man ska va lite glad att man har ett jobb som man trivs med. Hade man varit skitrik så hade man gjort andra saker, livet hade varit mer valbart så att säga.. Men nu är man inte en rik bitch så man sitter på jobbet..
Man har trevliga arbetskamrater och det händer alltid nåt kul på jobbet juuuuuuuuuuuu………..

Tänk att man kunde ha suttit på en bakgata i Afrika utan jobb, mat, bostad och vatten.. Låter inte speciellt lockande för någon.  Jag är glad att jag är född här i Sverige och inte i ett vrålfattig land där man som kvinna har lika stort värde som en rutten frukt!
Så från och med nu ska jag inte gnälla på att jag ska gå till jobbet! Även om det skulle låta som gnäll från min mun så är det inte gnäll.. Jag gillar ju mitt jobb men även om man gillar sitt jobb så innebär det ju inte att man inte vill vara ledig lite extra ibland eller så..

Ikväll ska jag åka och handla lite, gillar inte den men behöver fylla på med lite..  Slipper man de i helgen och kan ägna sig åt andra roligare saker istället..

Nu ska jag jobba vidare !!

PUSS OCH KRAM!!

Leave a Reply

Add Your Comment